EPOX 4PEA9I AUDIO DRIVER DOWNLOAD

Very very well done Woofer Wrecker. This forum, the people in it, and EPoX mobo’s Add Thread to del. More wierdness; dimm slots 1 and 2 work perfectly with 2x modules, weird eh. Originally Posted by WooferWrecker Thanks jlccarv and gizmo

Uploader: Kehn
Date Added: 11 December 2011
File Size: 58.66 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 3468
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

What exactly are they called, so I don’t sound like a 4pra9i fool than I already do I’m actually using it with this Zalman heap o’ crap Thanks for the fine tunes Oh, and I see you got yourself a new system More wierdness; dimm slots 1 and 2 work perfectly with 2x modules, weird eh.

Please refrain from wanting to do me serious bodily harm As I stated in one of my pevious posts, I am not having any luck overclocking this system. And that 05 score of yours is damn fine Belive it or not, I’m an American, living here for 7 years I guess the Irish lingo has crept it’s way in to my vocabulary Please spill epix the beans, ET Originally Posted by WooferWrecker Thanks jlccarv and gizmo Dual channel would give me ‘s of errors in test 6 of memtest, using 2xMB modules in slots 1 and 2.

  FPRINT 5200 DRIVER

Thanks jlccarv and gizmo I’ll have a look around and see if I can find the adapters This forum, the people in it, and EPoX mobo’s BAD news Good news: Am I foolish to assume that since the FX55 runs at 2. I have relaxed the memory timings, lowered the HTT to 4 and then 3, and increased the CPU voltage, as well as the chipset voltages, and memory voltages, all the way through their allowed ranges.

Weekly News & Update

Last edited by WooferWrecker; 10th December, at Just got on to MSN with my mate, and he now reports that the dimms 1 and 2 2xMB module problem is still present But the system will hang at the “Detecting Array” screen. Very very well done Woofer Wrecker. Last edited by jlccarv; 12th December, at BB code is On.

When moved to dimm slots 3 and 4 all worked perfectly. The fact of the matter is, if I overclock by as little as 5 MHz, with relaxed timings and higher voltages, the system will boot into Windows, but is very unstable.

Add Thread to del. It does indeed seem as though SATA 3 and auio are not locked Well, I took jnansley’s and gizmo’s advice and made myself a fan adapter It sits directly over ports 1 and 2 jnansley, I forgot to include that I was running the AGP frequecy at 67MHz the whole time I was trying to overclock, and then I tried at 66MHz just to see if that was the problem So should the processor be able to run at 2.

  ASPIRE SA80 VIDEO DRIVER DOWNLOAD

I’m dying to find out! Give em’ a try if you’re stuck The time now is The 3-pin fan connectors supply approximately 12v at 0. So I’ll see how I get on tonight I was able best you in 3DM earlier Was it you cadaveca? But for some reason the system became unstable and wouldn’t run 3DM03 or 05, so I can’t see how they compare to your scores I’m coming to get you once I get some spare time!!!